mariusz13 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) jak w temacie interesuje mnie wersja europa i rozważę każdy kolor byle nie czarny ktoś coś będzie widział słyszał proszę o info pw sms fb i każdy inny rodzaj kontaktu tel 509-953-336 za wszelki info z góry dzięki Edytowane 12 Października 2014 przez mariusz13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 a coś mi się o uszy obiło, że kanapy nie ma do wersji cabrio?? chyba Viviek coś takiego pisał (możliwe, że coś pomieszałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 że kanapy nie ma do wersji cabrio Chodzi o to żeby kanapa była w tym samym kolorze co vadery i boczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czyli znowu się wygłupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 a coś mi się o uszy obiło, że kanapy nie ma do wersji cabrio?? chyba Viviek coś takiego pisał (możliwe, że coś pomieszałem) tak dokładnie, np nie można kupić ori kanapy z paskami ///M do cabrio w tym sensie, dlatego kupowanie całego zestawu do cabrio z vaderami jest niemożliwe, chyba że ktoś sam to zrobił nad tym zestawem myślałem do siebie nawet VADERY FOTELE BMW E36 INDYWIDUAL SKÓRA RARYTAS (4646944310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no widziałem ten zestaw i się nad nim zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 czyli na dniach będzie chwalenie się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 temat do zamknięcia chwal się mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 koledzy wszystko w swoim czasie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 A ja siedzę cichutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi