Wojtek Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Do sprzedania przednie zaciski pochodzące z E32 750. Zaciski 4tłoczkowe. Kupiłem je na początku sezonu i miałem montowac sobie do Mki, ale ostatecznie wleci 8 tłoczków więc te są na sprzedaż. Zaciski pasują na pewno do e32, pewnie e34 , e31 oraz na pewno E36 M3 i E46 M3 chyba też. Zaciski kupowałem jako sprawne, z auta nieużywanego od pewnego czasu, więc nie wiem w jakim naprawdę są stanie bo ich nie montowałem. Na zdjęciu zaciski sa niekompletne, bo malowałem je ale mam do nich reszte blaszek, całkiem grube klocki i tarcze hamulcowe. Cena za komplet 750zł We Wrocławiu mozliwy odbiór osobisty. Tel. 506-861-849 lub jotek71@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 sprzedane, temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi