Mateusz_ Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Mam do was pytanie Mam bmw e39 przed lift 99r i ostatnio byłem ustawić lampy bo za nisko świeciły. Co sie okazało Pan diagnosta stwierdził że mam zerwana regulacje świateł w lampach , a mam oryginalne xenony Czy musze wymieniać całe lampy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 regulatory lamp się połamały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na allegro zamow regulatory do lamp, a wymiana banalna w lampach przed liftem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak wyżej przed liftem prosta sprawa.Okręcasz lampy po 4 śruby dwie od góry dwie od dołu,odpinasz wtyczki i do domu.Zatrzaski odpinasz delikatnie i otwierasz lampę,masz teraz dojście do regulatorów.Zamów dwa komplety i spokojnie zrobisz to przy piwku.Tylko uważaj aby coś nie pękło przy wyciąganiu starych regulatorów z zaczepów bo delikatne to wszystko jest.Możesz potem te plastikowe elementy po których się to porusza dosłownie odrobinę posmarować smarem aby łatwo się kręciły,nadmiar smaru wytrzyj.Przy okazji przetrzyj płynem do szyb klosz od środka i odbłyśnik razem z soczewką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na odblysnik uważaj, można łatwo uszkodzić, zetrzeć ta warstwę. No i poskładaj dobrze, żeby uszczelka dobrze siadła, bo będzie lampa parować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dla pewności możesz dać dosłownie 1mm silikonu bezbarwnego na uszczelkę przy składaniu tylko najpierw musisz odtłuścić.Nawet weźmiesz na palec i posmarujesz cieniutko miejsce styku klosz-lampa.Ja tak robiłem i nic nie paruje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki za radę. A macie może lampy z białym kierunkiem bo chętnie bym zmienił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jeśli chodzi o przód to same klosze możesz kupić w zamienniku nowe Lampy ori hella robiła z białym kierunkiem.Ewentualnie możesz kupić ori neony ale to już kombinacja z elektryką lub drogie przejściówki.Boczne w błotnik za grosze kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 JA u siebie mam oryginalne xenony. Tylko szukam z białym kierunkiem kloszy lub lamp Białe kierunki w błotniki kupiłem i tylne lampy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 A kto by mi pomógł z wymianą regulatorów ? Bo szczerze ja na to nie mam czasu a druga sprawa jest taka że mam zawsze takie szczęście ze coś roz.... Oczywiście nie chce nic za darmo :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Kolego klosze kupisz na alledrogo przecież jest tego pełno Klosze lamp bmw e39 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co do wymiany może ktoś z okolicy się odezwie i pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jeśli potrzebujesz pomocy z lampami to pisz PW. Ogarniam przedliftowe jak i poliftowe bez rozbierania lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wymiana regulatorow w lampach przedlftowych zaden problem klosze sa odpinane gorzej w polifcie ale mozna wymienic bez rozklejania robilem to u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Szukam kogos najlepiej z okolic wroclawia ze pojade i mi to ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Często bywam we Wro. Nawet dzisiaj jestem dostępny. Jeżeli masz regulatory to mogę Ci wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco2411 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 W dniu 10.10.2014 o 20:23, Adrian_ napisał: Jeśli potrzebujesz pomocy z lampami to pisz PW. Ogarniam przedliftowe jak i poliftowe bez rozbierania lampy. Witam Potrzebuje pomocy przy wymianie regulacji reflektorow e39 przedliftowych. Jestem z Legionowa. Tel 607735526 jestem slaboslyszacy wiec tylko smsa. Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi