Sphinx Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 witam wszystkich o forum dowiedziałem się szperając w internecie szukając jakieś zlotu/spotu BMW we Wrocławiu lub w okolicach. Tak natrafiłem na najt, pojechałem, zobaczyłem, i się zarejestrowałem . Moje auto to E36 318i cabrio "bezdasznik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witamy,pamiętamy bezdasznika bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 bmw_2:bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaNowik2 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam i ja wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi