sebastianp Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Możecie mi pomóc w temacie spolszczenia do Inpy ? Posty które czytałem wszystkie kierują do użytkownika dirty.73 do którego niestety nie można wysłać wiadomości (nie ma go na liście użytkowników, a przy starych postach nie wyświetla się karta użytkownika) (This user has not registered and therefore does not have a profile to view.) Posiadam Inpę częściowo spolszczoną. Przyzwyczaiłem się. Ale często pokazując screeny z inpy słyszę "dlaczego nie masz polskiej" Może czas to zmienić Z góry dziękuję za pomoc. GG56591 lub na prv Edytowane 4 Października 2014 przez sebastianp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 coś mi się zdaje, że chyba w sieci znaleźć takie coś to chyba nie jest problem google zapewne pomoże i ze spolszczeniem i z instalacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianp Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 W sieci jest pełno ale spolszczenie do e39 M57 jest kiepskie. Ta wersja którą robił dirty.73 była spolszczona z modułami do e39 530d/525d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 poszukaj Dirta na innych forach np 5er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 poszukaj Dirta na innych forach np 5er Tam jest na pewno:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 no jasne, długi było zostać dłużej, za***istego jabłecznika zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Na pewno wywalą to za offa ale weź mi okruchy do roboty:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 do poniedziałku raczej nic nie zostanie:lol: a niech biorą za co chcą, temat i tak do bani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 do poniedziałku raczej nic nie zostanie:lol: a niech biorą za co chcą, temat i tak do bani.... No właśnie:biggrin:Wystarczy przyjechać do ciebie.Na ciasto się nie załapałem ale inpa po polsku hula aż miło:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi