Wojtek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Do sprzedania mam oryginalne żółte halogeny do BMW E36, każda wersja nadwoziowa(poza Zetkami oczywiście ) Halogeny używan, ale w dobrym stanie, prawy jest firmy hella, lewy zkw. Troszkę różnią się strukturą szkła i odbłysnika, ale na aucie nie rzuca się to jakoś w oczy(pierwsze 2 zdjęcia przedstawiają halo założone na moim aucie) Podczas mycia, do zkw nalało mi się troche wody, i nie wiem jak on jest zbudowany, ale wygląda to troche tak jakby pod warstwę żółtej folii? dostało się troszkę wody czy powietrza w kilku miejscach, widoczne po przyjrzeniu się z paru cm. Halogeny na pewno nie były nigdy rozklejane, jest to fabryczny zółty wyrob zkw i hella. mam drugi identyczny komplet zkw z podobnie wyglądającym szklem. We Wrocławiu możliwość obejrzenia i odbioru. Posiadam też pojedynczy żolty halogen helli prawy, dosyć mocno wypiaskowany, dodatkowo troche szlifowany do polerowania, ale w końcu nie miałem czasu żeby się w to bawić, więc albo mozna jeździć tak, albo wypolerowac samemu. cena za pare 270zł z wysyłką gratis, przy odbiorze 250 cena pojedynczego 80zł Mocowania halogenow całe, trzeba tylko ze swoich starych halo przełożyc blaszki mocujące i żarówki. tel. 506-861-849 lub jotek71@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi