D4NI3L Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 mam e46 320d 136km silnik m47 problem jest taki, że jak jest zimny, a nawet ciepły to normalnie obroty skaczą 500-600 itd i silnik się trzęsie wtedy czym jest spowodowane te falowanie na obrotach? nowe świecie kupiłem miesiąc temu oryginały, filtry odma itd wymienione dwumas nie ma bo to automat a zaczyna mnie to denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 reffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Znajomy miał podobne objawy w 320cdi Przyczyną ponoć były podkładki pod wtryskami. Mechanik sugerował też sprawdzić dokładnie powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi