Gość Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Hej! Wyskoczyła mi listwa progowa z dwóch pierwszych zatrzasków, zaczynając pod przodu auta. Wygląda to tak, że drugi zatrzask pękł i tu tu pytanie jak go wyciągnąć?? I jak włożyć nowy?? Próbowałem zatrzasnąć tą listwę na pierwszy zatrzask, ale coś mnie nei wychodziło. Jak to tak delikatnie i subtelnie założyć żeby nic niepogiąć i nie połamać?? [ Dodano: 13 Luty 07, 22:21 ] Kurde, nikt tego nie rozmontowywał, albo nikomu te zatrzaski nie strzeliły ?? Nie wierzę :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 co nazywasz listwą progową?? kolor i w jakim miejscu? opisz dokladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kolor nadwozia, przynajmniej u mnie jest to czarny. A konkretnie chodzi o plastik który ciągnie się wzdłuż całego progu, znaczy od przedniego błotnika, po tylny błotnik, od przedniego koła do tylnego i zakrywa próg.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi