Pakos Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 no baaaa dres na igłę i to niedzielny tylko zapomniałem, że w bezdaszniku wczoraj przegląd się skończył, więc za chwilę jadę jeszcze go wytrzepać i później trochę umyć bo cały tydzień nie odpalany i za ciekawie nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Pucuj pucuj Furaka i nie zapomnij wziąć aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja o 11:30 jestem umówiony na myjnie i ok 12 lecę na Ścinawę wiec powinienem być ba czas no chyba ze ortalion przypala przy prasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Aparat przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Spóźnię sie pare minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Młodej Parze Wszystkiego Najlepszego !! bmw_1 Dzięki Wszystkim za spotkanie ! Pakos, czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pakos Opublikowano 25 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 no to kilka mych fotek a po wszystkim wiśnia nie mógł się zdecydować czy jechać czy walić wódę na miejscu zdjęcia w większym rozmiarze 25.10.14 - Imgur 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Sto lat młodej parze :party::party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ale żeś mnie upolował dawaj więcej fot :lol: dzięki wszystkim którzy przybyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No i przyciotowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No i przyciotowalem Strasznie...a wydzwanialiśmy...masz MINUSA :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Strasznie...a wydzwanialiśmy...masz MINUSA :bag: Oddzwoniłem do Siwka o 15:30 jak skończyłem przerabiać E60 na LCI, ale już było po temacie :banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A no było...zostaliśmy do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wszystkiego dobrego na nowej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No i przyciotowalem a najbardziej z tym nie odbieraniem telefonów :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze :-P chciałem też się pokazać ale byłem w pracy niestety:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Dzieki wielkie wszystkim za przybycie i za zyczenia. Bylo nam bardzo milo, ze zaszczyciliscie nas swoja obecnoscia w tak waznym dla nas dniu. Dzieki Pakosowi za sesje zdjeciowa. Edytowane 26 Października 2014 przez Niunia13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Najlepszego młodzi na nowy start bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 również dziękuję wszystkim za przybycie za poświęcenie swojego czasu na orszak uklon_bmw postaramy się odwdzięczyć wszystkim którzy przyjechali tym samym na waszych orszakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie wiem czy MMS wczoraj dotarł do Mariusza więc wrzucam tutaj Chłopakom na grillu maxbimmerowym smakowała, bardzo dobrze się przyjęła wręcz robiła furorę (zwłaszcza etykieta :mrgreen:) Jeszcze raz najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 coś tam od kolegi Chrzana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mariusz13 i Ania gratulacje i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia:party:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) jeszcze raz dziękujemy z Anią wszystkim a tu zdjęcia prezentu od szwagra oj spodobał mi się a tak na ścianie już wygląda Edytowane 2 Listopada 2014 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi