Kosa Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 nie chcem ale muszem.... pilnie sprzedać swoje OZ Mito Typ I - przód szerokośc 9x17 z oponami 215/40 et32 - tył 10x17 opony 245/35/17 et32 dla zdecydowanego kupca mogę dorzucić dysanse (12 mm - lub 15 nie pamiętam) oraz 2x5 mm (nie używałem do tego zestawu) Obecnie koła pomalowane są w czarny mat/satyna - niskim kosztem przez sezon zimowy dla chcącgo można przywrócić blask np: obecny wygląd: myślę że cena za taki zestaw z oponami i dystansami jest jak najbardziej promocyjna, na forum przed wypuszczeniem na allegro i olx : 3799 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kosowski jak sprzedam hondę to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dajesz dajesz bo mam troche zapytan po drugie primo mogę wymienić za Hondę to nie bede musiał robić e36 wiadomo że ozety są sporo więcej warte... promo tylko kilka dni, zastanów się bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 kurna się żeś pośpieszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Cóż Ci mam powiedziec... Czekam az nowy owner pokaze foty Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi