ala20 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 :lol:Witam i pozdrawiam. Ja mama Fiata Punto, ale kolega BMW E46 316i Touring N42B18 - tak mi podał. Mieszka w Żaganiu, skończyłam w Legnicy szkołę policealną i od października studia w Krakow:!:ie. Forum widzę fachowe- super...........i jeszcze raz witam:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 zmienić Punto na Bmw i to szybko witam bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala20 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 :grill:Witam Was kochani. Na pewno zmienię, ale jeszcze coś kasy potrzebuję. Wam życzę wszystkiego najlepszego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Siemasz ajak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Punto też nie jest złe, ale BMW bije na głowębmw_1bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala20 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 :4:Witam. Pozdrawiam. Tomasso12 - to wiem Punto też nie jest złe, ale BMW bije na głowę----będę miała BMW.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 :bry:=bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi