zico Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam Można sie lekko zdenerwować jak kupuje sie auto za ponad 500 tys i co chwile sie psuje. http://www.bmwluksusowatandeta.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Czyli im wiecej elektroniki tym gorzej :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 bardzo stare bylo na forum juz wieki temu Co do tenatu hmm wiadome bylo to odrazu Mercedesy,Audi, wszystkie z tych rocznikow co ta 7 z tematu rownie czesto sie psuja elektronika kable jedno wielkie fuj ... w BMW zreszta juz zaczely sie problemy w E38 z elektryka co chwile jakis czujnik jakas pierdola pada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 A ja mam golasa i nic mi sie nie psuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi