Kandyn Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Mam do wymiany maske bo zaprzyjazniła sie z rudym. Robic sie nie oplaca bo zrzarta od srodka jest bardzo. Myslalem zeby kupic pod kolor (rocznik najlepiej ten sam itp) Ale czy bedzie widac różnice? ? ? Czy tylko ratuje malowanie zakupionej uzywki? Wiecie jak z tymi lakiernikami Kiedys kupilem blotnik titansilber i róznicy nie widzialem Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wiadomo, że najlepiej trafić w tym samym kolorze, w stanie Cię zadowalającym i nie bawić się w malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No tak myslalem wlasnie bo sama maska taka w zadowalajacym stanie to koszt 500-700zl z tego co patrzylem na alledrogo. No a kupic jakąs zadbana za 500zl w innym kolorze i do tego zaplacic malowanie 300+ zl i jeszcze popsuje ;/ A jak bym znalazl cos blizej to bym podjechal i moze zalozyl od razu (nie wiem ile tam roboty z tym) Jak by ktos wiedzial ze jeest fajna maska w Topasblau do Coupe to piszcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ściągnij ze starej lakier i zrób ruststyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A jak bym znalazl cos blizej to bym podjechal i moze zalozyl od razu (nie wiem ile tam roboty z tym) Lijo tak zrobił przyjechał do mnie zamieniliśmy maski w 20 minut i stara u mnie została filozofii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Lijo tak zrobił przyjechał do mnie zamieniliśmy maski w 20 minut i stara u mnie została filozofii nie ma To tak bede szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi