vidusmile Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witam, Od jakiegoś czasu mam taki problem, pojawił się dziwny "świst" ( przelot ) w czasie gdy autko nabiera 1500 obrotów, przy 1700 już jest (chyba) git. Ktoś wie może co to może być ? - ostatnio wymieniałem złącze elastyczne, i niby na jakiś czas ( po wymianie jak auto stało, to nie było słychać nic, dopiero po przejechaniu kilku km, znowu jakoś zaczęło) -> dodam filmik może z tego, jak to mniej więcej brzmi ( jak jest tak bardzo kiepski, to może inny zrobie : D). https://www.dropbox.com/sh/zl469vpc90angdt/AADjZSbogNlVuGttaFylaO43a?n=233954527#/ - albo pojade do Czaaksa i będę go męczyć ^^ P.s żadnego świstaka raczej nie przejechałem, więc, jeżeli będą sugestie, że siedzi tam jakiś to nie, ni mo, sprawdzałem : )). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 nic ja tam nie słysze lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) No jak to nie ? : < takie dziwne " wycie " ? @Edit Dziś jadąc, zauważyłem, że przy 2,5k obrotów też jest to wycie, a jak bardziej poszalałem to wydawało mi się, że cały czas jest to " wycie " czy to przy spadku prędkości czy to przyspieszeniu... autko chyba zachowuje się tak samo, ale jest ten głuchy dźwięk. Czy tak nie da się ogarnąć ( z filmiku ) i najlepiej do mechanika podjechać ? ;/ Edytowane 1 Października 2014 przez vidusmile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi