Kandyn Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dokladnie. Cały czas sobie mówię, że nie kupuje po wypłacie kosmetyk. A tylko coś znajdę to zamawiam:bag: Lepiej dawać na to, niż na jakieś głupoty typu: drugi, fajki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Lepiej dawać na to, niż na jakieś głupoty typu: drugi, fajki itp. Zgadzam się z tobą,dobrze że piwa nie wymieniłeśkuogJa kupuję na detailer.pl Tak ogółem to co mogę ci poradzić, że nie kupuj żadnych środków typu"żeby szyby nie parowały".Działa to tylko przez jakiś czas a potem musisz dokładnie czyścić szyby bo są tłuste jak cholera.Specyfiki typu "niewidzialna wycieraczka"sprawdzają się a w sumie to lepiej kupować z głową i czasem wydać parę złoty więcej i mieć pewność że produkt jest wart swojej ceny.Unikaj firmy "plak":wink:ale o tym na pewno nie muszę ci pisać.Ogólnie detailing to temat rzeka ale jest o czym gadać i pisać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) No jak mogłem o piwie zapomnieć :bag::bag: źle mnie mama wychowała:-) Ją kupuje na showcarshine ale słyszałem że we wrocławiu na sleznej bodajże otwarli sklep i tam zamowilem dresing do wnetrza, i jakiś gelsenkirchen do belg na próbę.niby lepszy od mojego tenzi prix Edytowane 4 Października 2014 przez Kandyn literowka + tablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Powiem ci że mam kosmetyków całą masę ale jedno co pamiętam to że do skóry mam graty firmy sonax,reszty po prostu nie pamiętam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 na biednego nie trafilo za jakis czas moze i ja bd tez tyle mial co ty. A do skory mam creaner i balsam z AUTO GLYMU. Cleaner lipny byl i nie poradzil sobie z moim brudem. No ale jak na razie to musze autko mechanicznie podgonic i troche kasy pojdzie.. maska, podpora walu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 na biednego nie trafilo Oczywiście masz na myśli siebie:biggrin:Na to co mam zbierałem kupę czasu,ale nie palę(papierosów)i powiedzmy że nie piję:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Co ty ledwo wiąże koniec z końcem :-[ Szukałem maski i znalazłem w wolowie i już chciałem kogoś z forum prosić o oględziny żeby na darmo nie jechać, ale w ostatniej chwili zobaczyłem, że to Sedan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi