grzesiekura Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 witam jak dostać sie do pasa bezpieczenstwa tylnego w e46 sedan??? nie mogę go rozwinąć zacina się wymiana czy da się coś z tym zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 To jest pas bezwładnościowy, wydaję mi się, że jak uda Ci się go poluzować to się odblokuje. Jak nie idzie po dobroci to trzeba odkręcić górny przelot i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Do niego przez kanapę sie dostanę czy bagażnik ?? Po dobroci nie idzie jest ciagle zacięty jak go szarpane lekko z 10razy to sie wysuwa ok 1cm i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wydaję mi się, że od środka, foto nr. 47: BMW Sport :: Zobacz temat - [e46 touring] Wymiana tylnych amortyzatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja mam sedana tam jest inaczej niż w touringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Musisz zdjąć tylną półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi