koko090681 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 a no właśnie - gdzie filmik z druida ??:lol: Miras się opierdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 a no właśnie - gdzie filmik z druida ?? Miras się opierdziela ty się lepiej zapytaj gdzie jest film z najta z przed roku a potem o film z tego najta hahaha:4: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Miło było was spotkać i pogadać do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ja sie pytam dyzia gdzie hajs za zderzak tez nie wie filmik bedzie dzis maxymalnie jutro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dziei za spotkanie Miło mi powitać Nowych Kolegów bmw_2 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 filmik bedzie dzis maxymalnie jutro Czekamy czekamy :drunk: Ciekawy jestem jak nasze furaki wyglądają z lotu ptaka /czytaj drona :4:/ Łoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dokładnie! Nie było mnie, ale filmiku jestem ciekaw :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 17 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 po nierownej walce z komputerem i prawami autorskimi youtube - ogladac w 1080!! [video=dailymotion;x2833fn]http://www.dailymotion.com/video/x2833fn_najt-bmw-maxbimmer-magnolia-park-28-wrzesien-2014_auto 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Miras co tu dużo mówić filmik sztos!bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Coś nie mogę otworzyć ani u siebie ani na innym kompie, ani na mobalniczkupytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wszystko działa film wyszedł super pełna profeska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Igła :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Czym wy się podniecacie? Przecież film jest średni. Profesjonalne to są filmu coupe rush'a. A tutaj.. Nawet te ujęcia z drona nie należą do wybitnych, za mało dynamiki w tym wszystkich. Ciągle te same powtarzające się ujęcia. Niestety ale nie jest to film, który zapadnie mi w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Czym wy się podniecacie? Przecież film jest średni. Profesjonalne to są filmu coupe rush'a. A tutaj.. Nawet te ujęcia z drona nie należą do wybitnych, za mało dynamiki w tym wszystkich. Ciągle te same powtarzające się ujęcia. Niestety ale nie jest to film, który zapadnie mi w pamięci. Czyli co mamy już zdjęć swoich aut na forum nie zamieszczać?? Bo rusha pewnie będą lepsze?? Czyli najlepiej nic nie robić bo wyjdzie na pewno gorzej jak profesjonalistom. a czy ktoś pisał, że będzie pełna profeska?? chłopak zrobił coś innego ujęć z drona chyba jeszcze nie było i to się ceni. Nie każdy zajmuje się tym profesjonalnie, fajnie, że jest pamiątka ze spota i to nie byle jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Czyli co mamy już zdjęć swoich aut na forum nie zamieszczać?? Bo rusha pewnie będą lepsze?? Czyli najlepiej nic nie robić bo wyjdzie na pewno gorzej jak profesjonalistom.a czy ktoś pisał, że będzie pełna profeska?? chłopak zrobił coś innego ujęć z drona chyba jeszcze nie było i to się ceni. Nie każdy zajmuje się tym profesjonalnie, fajnie, że jest pamiątka ze spota i to nie byle jaka. Pakos, ale nie interpretuj źle to co napisałem, bo nie rozumiem kompletnie o co Ci chodzi z tym tekstem o dodawaniu zdjęć. Czy ja gdzieś mówiłem , że wszystko ma być ala rush? Nie. Poprostu śmieszą mnie komentarze DO TEGO FILMU typu "pełna profeska" czy "igla" skoro to nie jest ten poziom. O filmach SSE wspomniałem tylko w formie przykładu profesjonalnego filmu, nic więcej. Postaw sobie obok siebie te dwie produkcję i powiedz mi który nazwiesz profesjonalny, a który nie? Nikt nie pisał że będzie profeska, ale ludzie tak to ocenili i mi tylko o to chodzi, więc się nie czepiaj, bo nie widzę powodu żebyś to robił. I Fajnie, że jest taki film, że takie ujęcia, chwała mu za to, miła pamiątka. Ja nie mam nic do niego. Szczerze ocenilem jego film, znam się trochę na tym, bo kiedyś siedziałem w takich filmach. Chyba mamy tutaj wolność słowa? Czy mam siedzieć cicho jak mi się coś nie podoba? Edytowane 19 Października 2014 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 znam się trochę na tym, bo kiedyś siedziałem w takich filmach a więc czekamy z niecierpliwością na produkcję od Ciebie... najbliższa okazja do pokazania swoich umiejętności: http://www.maxbimmer.pl/f108/wsp%F3lne-grillowanie-t%B1pad%B3a-26-10-2014-a-26660/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 a więc czekamy z niecierpliwością na produkcję od Ciebie... najbliższa okazja do pokazania swoich umiejętności:http://www.maxbimmer.pl/f108/wsp%F3lne-grillowanie-t%B1pad%B3a-26-10-2014-a-26660/ Napisałem "kiedys", teraz kiepsko z czasem, ale jak znajdę chwilę to coś skleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Czym wy się podniecacie? Przecież film jest średni. Profesjonalne to są filmu coupe rush'a. A tutaj.. Nawet te ujęcia z drona nie należą do wybitnych, za mało dynamiki w tym wszystkich. Ciągle te same powtarzające się ujęcia. Niestety ale nie jest to film, który zapadnie mi w pamięci. Dobre masz porównanie filmu kręconego wieloma ujęciami w kilku miejscach a spota kręconego jednym ujęciem w tym samym miejscu. Zapewne montaż też nie trwał tygodniami więc czego ty oczekujesz ? . Czekam zatem na profesjonalny filmy z twojej strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Wszystko działa film wyszedł super pełna profeska . Dobre masz porównanie filmu kręconego wieloma ujęciami w kilku miejscach a spota kręconego jednym ujęciem w tym samym miejscu. To po nazywasz go jako pełna profeska? Skoro taki nie jest Ale dobra, nie będę się kłócić.. To jest wasze zdanie, a moje jest inne i tyle Nazywam rzecz po imieniu, to tak samo jakby ktoś napisał, że zdjęcia w mojej galerii są profesjonalne.. Film jest fajny i tyle, ale nie profesjonalny. Edytowane 19 Października 2014 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ludzie wrzućcie na luz, w pełni obiektywnie ocenilem ten film, a wy co? Macie jakieś "ale" jakbym nie wiadomo co zrobił i nie wiadomo co napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Moje skromne zdanie jest takie - Miras spędził pewnie sporo czasu by zrobić ten film i chwała mu za to. Zostanie fajna pamiątka po Najcie. Jeśli ktoś uważa film za mało profesjonalny to jego sprawa, ma do tego pełne prawo. Może również przygotować swój i zgłosić go do Nagrody Akademii Filmowej - może dostanie Oskara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 To po nazywasz go jako pełna profeska? Skoro taki nie jestAle dobra, nie będę się kłócić.. To jest wasze zdanie, a moje jest inne i tyle Nazywam rzecz po imieniu, to tak samo jakby ktoś napisał, że zdjęcia w mojej galerii są profesjonalne.. Film jest fajny i tyle, ale nie profesjonalny. Uważam że ujęcia z Drona wyszły profesjonalnie , nie każdy ma takie możliwości . Boli cię że napisałem że pełna profeska ? , najlepiej wyciągnąć same niedoskonałości i błędy i napisać że lipa bo montaż wyszedł słabo. Nie jestem profesjonalistą i mogę się nie znać lecz mogę napisać co myślę . Jeżeli coś mi się nie podoba a ktoś uważa inaczej to po prostu nie komentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 I tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Miras zarządzam w sobotę kręcenie ślubu Mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Panowie nie ma co bić piany, zawsze możecie nakupić sprzętu i kręcić... będziemy oceniać i się wypowiadać, a Mirasowi chwała za to, że bawi się w kręcenie, czy też robienie zdjęć i za to też dostał od wielu browara i każdy dostanie czy to za filmik czy foty, jakie by nie były, wszak to zawsze jakaś pamiątka:drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi