Maario Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Mam 730 88r. 6rzędowa.Czy ktoś wie w którym miejscu są akumulatorki które podobno podtrzymują komputerek na desce rozdzielczej rozebrałem deskę i nic takiego nie widzę. Nie mogę skasować inspekcji a podobno jak akumulatorki są walnięte to tak będzie.Czy w tych wozach są jeszcze jakieś inne akumulatorki poza głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie znajdziesz,bo nie ma.Sa w e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Dokładnie e32 nie ma tych akumulatorkow. Może już masz INSPECTION II a ją sie troche inaczej kasuje.(świeci się jakiś symbol zegarka na wyświetlaczu podczas uruchamiania?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi