koko090681 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) BMW E39 E53 GPS DVD 7" ANDROID 4.2.2 Aero2 PL (4618902996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy zna ktoś takie cudo??? Gdzieś ktoś montował ,widział jak to chodzi ?? Edytowane 11 Listopada 2014 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie widziałem, ale ori navi bym nie zamienił na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie widziałem, ale ori navi bym nie zamienił na to Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Auto masz mega za***iste a jak dla mnie to tylko zepsuje wnętrze :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Auto masz mega za***iste a jak dla mnie to tylko zepsuje wnętrze :gril: :lol: miło że sie podoba ,i może masz racje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 koko co Ci powiem ... kombajn straszny, mieli wszyskie możliwe formaty itp... ale uwierz mi nie gra tak dobrze jak ori miałem i wiem co mówię ... co prawda miałem dynavina ale ta sama półeczka... tak jak Kamcio pisze masz malinkę nie psuj jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Koko nie świruj. Ori navkę chcesz zamienić na chinola? Powiedz skąd masz ten towar bo widać dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Hehe z***ali mnie chłopaki ,więc już nie chcę tego ,ale z tym graniem u mnie to szału nie ma ,na pewno skrzynia i zmachol musi być :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jak już chcesz modzić to dokup dsp i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Montowalem podobna rzecz u Gregora i dzialac dziala ale... z malym opoznieniem i dzwiek to nie to co ori. On nie mial navi a Ty masz. Szkoda psuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Według mnie fabryczne DSP nie zrobi roboty tak samo jak wymiana ori z 16:9 na to badziewie. Jeżeli zmiana miałaby dotyczyć samego grania to jakaś dobra stacja 2DIN lub zostawić ori i dorzucić osobno na granie jakieś konkretne radio. Trochę zmiana w myśl powiedzenia "wymienił stryjek..." :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) nie zakładam nowego tematu tylko pytam tu :lol: Pioneer TS-W310S4 MDF strojony subwoofer Wrocław (4768474262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ma ktoś jakieś wieści na temat tego pudła ????? lub tego : skrzynia basowa - infinity 1260 - maskownica (4773841073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 11 Listopada 2014 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pioneer jest mocniejszy więc go nie zajedziesz tak szybko Oczywiście kup wzmacniacz porządny do tego i jak masz więcej grosza to kondensator chociaż 1F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pioneer jest mocniejszy więc go nie zajedziesz tak szybko Oczywiście kup wzmacniacz porządny do tego i jak masz więcej grosza to kondensator chociaż 1F. no pionek mocniejszy a wzmacniacz się już licytuje pionek i wizualnie wygląda lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 sorki ze sie wtracam ,lecz jesli kolega mialby ochote na cos mocniejszego to oddam w dobre rece swoj w dobrym stanie sprzecior Subwoofer Infinity reference 2x1240 Wrocław Śródmieście ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 sorki ze sie wtracam ,lecz jesli kolega mialby ochote na cos mocniejszego to oddam w dobre rece swoj w dobrym stanie sprzecior Subwoofer Infinity reference 2x1240 Wrocław Śródmieście ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) takie monstrum miałem już :lol: komuś z forum sprzedałem za śmieszne pieniądze ale tym razem szukam czegoś mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 a no widze ze z czasem przechodzi chec na wielki sprzet.. i mnie to dopadlo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 a no widze ze z czasem przechodzi chec na wielki sprzet.. i mnie to dopadlo.... dobrze gra ,ale te gabaryty to nie nadają się do niczego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 dokladnie bagaznik gumowy niestety nie jest:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 kupuj byle co a mi oddaj starą 16;9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 kupuj byle co a mi oddaj starą 16;9 to sie nazywa fachowa pomoc :lol: 16:9 zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi