Wojtek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Do sprzedania mam przedni Mpakietowy , M3-kowy zderzak przedni do E36 . Zderzak używany ale stan bdb, oryginalny, bez pęknieć ,deformacji, śladów spawań tez nie dpatrzyłem się. Nomalne ślady użytkowania. W zestawie belka zderzaka, brak listewki zakrywającej uch do holowania .Zderzak nie ma dziur pod dokładkę zderzaka, bo pochodzi ona z innego zderzaka. Możliwość kupna w różnych wariantach: 1. Skorupa zderzaka, belka alu, listwy, ramki halogenów(jeden do sklejenia bo pęknięty i brakuje zaczepu, trzeba by przełożyć ze swojej starej ramki cena 450zł 2. zestaw 1 plus dokładka zderzaka, oryginalna, troche porysowana na bokach i ma malutki ubytek w 1 miejscu, mogę podesłać szczegółowe foto +60zł 3. zestaw 2 plus eckeny(zamienniki) +60zł Żółte halo na razie nie na sprzedaż, biale owszem , mam też jeden tunel do chłodzenia tarcz pod ten zderzak za 40zł tylko nie pamiętam która o strona, musialbym sprawdzić. Preferowany odbiór osobisty we Wrocławiu , bo wysyłka jest dosyć kłopotliwa kontakt jotek71@gmail.com lub 506-861-849 Więcej szczegółowych zdjeć moge podesłać na mail. uprzedzając ew. pytania, nie znam numeru lakieru zderzaka. Edytowane 23 Września 2014 przez Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki1983 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 samych szczebelków, hokeja i dokładek nie chcesz sprzedać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Tylko całość póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 sprzedany, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi