Pakos Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam. Nabyłem e39 z delikatnie uszkodzonym zderzakiem z tyłu a i przedni w idealnym stanie nie jest i pomyślałem sobie, że to dobry moment, żeby m-paka zaaplikować. Pewnie temat był już podejmowany, ale jako że leniwy jestem i na szybko nic nie znalazłem to się pytam o zamienniki. ktoś nabył zaminniki made in taiwan czy china?? jak jest z jakością tego?? Najbardziej wdzięczny będę za odpowiedzi jak krowie na rowie typu: "ja kupiłem u tego allegrowicza czy tam w innym sklepie i wszystko jest git" "no albo nie jest git" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no było już sporo na temat zamienników :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 domyślam się, ale jak nikt nie wytłumaczy jak krowie na rowie to się będę musiał zmobilizować o ile jakiegoś bana nie dostanę to tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 dobra trochę zaśmieciłem tutaj, trochę leniwy byłem i zapracowany zarazem bo przy niemowlaku trochę roboty jest. Wszystkie info już znalazłem, więc chyba najlepiej ten temat skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi