dzik789 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Hej planuję zakupić nowy akumulator gdyż mój już ledwo dyszy, dlatego też zwracam się do was z pytaniem gdzie najlepiej i najkorzystniej zakupię dobry, markowy akumulator ? czy wiecie coś może o jakiś hurtowaniach we Wrocławiu lub okolicach ? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Omijaj markety w który akumulatory leżą kilka lat i są zasiarczone. Najlepiej szukaj aku z aktualnym rokiem produkcji. Polecam Boscha silvera sprawuje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Super-bmw.pl Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Moze opłaca sie popatrzec na "Alledrogo.pl" i odebrac osobiscie we Wroclawiu. Nawet chya dowioza Ci tez na terenie Wrocławia. Moze bedzie taniej bo to nie sklep stacjonarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mam kolegę który handluje akumulatorami i ma dość dobre ceny. Daj znać na PW to podpytam co i jak. Często jest we Wroclawiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 napisz skąd jesteś we wrocku są dwa dobre punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik789 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 napisz skąd jesteś we wrocku są dwa dobre punkty Wrocław, a gdzie znajdę te dwa punkty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ul. Długa 11/13 (baza PREMO/k.OBI) z ulicy Długiej skręć w ulicę Kazimierza Michalczyka. brałem u nich. Doradzą wszystko sprawdzą i można dobrą cenę wytargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 na trzebnickiej sa dwa sklepy ja ten po schodkach miał najtansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik789 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ul. Długa 11/13 (baza PREMO/k.OBI) z ulicy Długiej skręć w ulicę Kazimierza Michalczyka.brałem u nich. Doradzą wszystko sprawdzą i można dobrą cenę wytargować. Artur a oni tam sprzedają markowe akumulatory czy tylko jakieś podróbki arktica itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 wybór jest potężny, jak czegoś akurat nie mają-tak było w moim przypadku , to ściągnęli ekspresowo w ciągu 20 minut , a czas oczekiwania umilili kawką i RTV. Polecam bo ekipa konkretna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi