KluJestTu Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Miałem taki problem że wyjezdziłem benzyne do cna i po zalaniu auto nie chciało odpalić a jak już odpaliło to nie wchodziło na obrot w ogóle. Podejżewam filtr paliwa lub pompe że coś z tych 2uch się zabiło syfem z dna baku. Gdzie jest filtr paliwa ? Czy można podpiąć na krótko z jego obejściem? Jak zdjąć siedzisko kanapy żeby się dostać do pompy ? WebRep Ogólna ocena reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak długo silnik pracował po zalaniu paliwa? Musi pochodzić kilka minut zanim układ w całości zapełni się paliwem Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KluJestTu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 ok 30 minut podczas holowanie teraz nawet nie odpala Holowany byłem tylko do stacji tam zalałem gazu i jechałem dalej na lpg WebRep Ogólna ocena reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 pompa ci padla generalnie jak masz gaz nie zjezdzaj ponizej rezerwy tak samo swoja zalatwilem uzywke kupilem cztery opaski skrecane srubokret plaski i krzyzowy 1h i dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 szarpnij siedzisko kanapy od strony oparcia i wyskoczy oparcia nie musisz ruszać pod siedziskiem po prawej i lewej stronie są dekle odkręć śruby w prawym pod nim jest pompa z pływakiem w lewym jest drugi pływak tego nie ruszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Koledzy pamiętajcie,że jak macie lpg to 1/4 baku zawsze musi być bo pompy siadają.Normalka jak nie mają czego pompować jak jest mało pb więc się zacierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 1/4 baku Burżuj Wiadomo 10 litrów w baku powinno być, ale bez spiny to nie czinkłeczento żeby się ciągle coś psuło, a zwłaszcza pompa paliwa. Ori uchodzi za pancerne dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 U mnie wiecznie była rezerwa i nic pompce się nie stało, puki ma co pompować to nic jej nie grozi... ale wiadomo potrafi paść nagle, podłącz na krutko i sprawdź czy działa Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Benzyna ma również za zadanie chłodzić pompę więc lepiej mieć więcej pb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi