koko090681 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 mam takie pytanko -czy jest możliwość zrobienia jakiegoś wyjścia na pendrive-a z ori radia w e39 ???? a druga kwestia to jak podłączyć wzmacniacz do tego radia na skrzynie basową ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Wiem, że na pewno jest to wykonalne, bo raz widziałem, czytało nawet tytuły piosenek, ale niestety właściciel sam nie wiedział jak to jest zrobione, bo tak już kupił samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Szkoda ,bo zmieniara to lipa tak z tymi plytami sie grzebac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja w e46 mam radio na CD plus zmieniarka, dużo czytałem...i podpiąłem się pod sygnał ze zmieniarki z kablem aux. Finał jest tego taki, że podpinam sobie mp3 pod aux które wystaje gdzieś tam, gdzie sobie chcesz i dajesz opcje CD. Płyta kręci się w zmieniarce. Radio myśli że czyta płytę, a tak naprawdę gra mp3. Niby nic, ale zawsze lepiej niż płyty...15 lat minęło i troszke się w świecie pozmieniało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Poczytaj Koko to, jest tu o montażu aux do 16:9. Jakby co pisz pw to podeślę Ci rozpiskę. http://www.maxbimmer.pl/f35/jak-wyprowadzi%E6-aux-maj%B1c-navi-16-9-a-23249/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 łooo matko -to ja to będe robił ze 3 lata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Poczytaj Koko to, jest tu o montażu aux do 16:9. Jakby co pisz pw to podeślę Ci rozpiskę. Lepiej powiedz czy Twój aux działa dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Lepiej powiedz czy Twój aux działa dobrze. 5oul to musi nabrać mocy urzędowej, zanim się zabiorę za podłączenie:bag:. Wiedz jednak, że pierwszy się o tym dowiesz.:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 5oul to musi nabrać mocy urzędowej Sorry za OT, ale yebłem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wiem, że na pewno jest to wykonalne, bo raz widziałem, czytało nawet tytuły piosenek bo miał na pewno coś takiego podłączone: Zmieniarka MP3 BMW E46 E39 E38 X3 X5 USB SD (4580151350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 bo miał na pewno coś takiego podłączone:Zmieniarka MP3 BMW E46 E39 E38 X3 X5 USB SD (4580151350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Miał podłączony zwykły kabel usb pojedynczy bez żadnych urządzeń. Montowal to jeszcze Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 tak, ale dalej na tym kablu na pewno było coś takiego jak ta zmieniarka, inaczej nie da rady bo navi nie ma układu obsługującego usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 jak kupie takie cosik co grzesiek pokazał to będzie hulać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 jasne że tak, możesz wtedy podłączyć pendriva i karty pamięci, urządzenie jest w pełni kompatybilne z navi jak i ze zwykłym radiem i co najważniejsze działa sterowanie z kierownicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ale w ogłoszeniu jest że e39 do roku 2000 więc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 "zmieniarka niekompatybilna z systemami DSP" a już zastanawiałem się nad kupnem czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 są różne wersje tych zmieniarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi0802 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Podepnę się pod wątek. Czy USB w E90 po lifcie było już w standardzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Poczytaj TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mam coś takiego zamontowane w bagażniku, na pena nagrywał nowmalnie listę nagrań w MP3 i leci w CD1. Pudełko jest wielkości paczki fajek ma też wejście na karty SD. Jakość bardzo ładna. wieczorkiem zrobię foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 [ATTACH=CONFIG]32491[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 no dobra a ktoś widział takie coś kompatybilne z systemem nagłośnienia DSP?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi