Popek_666 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam nie znalazłem na forum odpowiedzi na mój problem. Od zakupu auto pokazuje mi niewłaściwe obroty, prędkość jest ok. Na jałowym ma ok 500obr, a odcinka jest przy ok 4500obr. Dodam, że przerwy między odcinkami jak trzymam gaz są jak dla mnie zbyt długie w E36 miałem znacznie krótsze. W Bumce był kiedyś silnik M20B25 170KM aktualnie jest M50B20 150KM LPG. Możliwe, że wymieniając silnik poprzedni własciciel nie wymienił licznika? Wyjmowałem stary licznik i sa tam tylko 2 wyjścia na wiązki nie 4 jak w niektórych. Czy problem może być większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 pierwsze co pomyslalem liczniek, albo ktorys z czujnikow a predkosc oklamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Prędkość pokazuje ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 A komputer od gazu się nie zresetuje w jakiś sposób? Żebym nie musiał na nowo go regulować (instalacja BRC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nigdy tego nie robiłem i nie sądzę żebym miał potrzebny do tego sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi