Zayec Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 witam mam pytanie dotyczace mego wspaniałego auta,mianowicie mam czasami taki problem iż tak jakby niechodziła na jeden gar,czy moze to byc wina przepływomierza,wtryskiwaczy czy sondy lambdy??dodam ze jak odczekam jakis czas to bedzie dobrze bzacznie sie wkrecac no i jechac,pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja bym sprawdzil wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 kable wn, świece, wtryski, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 mialem podobny problem ale wymienilem swiece i wszystko wrocilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zayec Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 aby sprawdzic wtryski najlepiej zdjac listwe czy jak??ile to u mehanika by kosztowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi