FRYCIU Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Wojtek, Fele z tej cabrio kozaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Bad look zepsół całe auto, zaś zderzak całkiem fajny (górne zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Wojtek, Fele z tej cabrio kozaki! Dur-Chrom Felgen (Schmidt V-Line) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Mi sie podoba w takim stylu,bez wielu przerobek Moze komus sie tez spodoba . Do siebie chcialbym zalozyc cos takiego jak na srebrej, mi sie wydaje ze na czarnej troche zaduzy skos... 8) DLA MNIE BOMBA Styl BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ja tez potepiam takie radykalne tunningi,wole doposazyc elektrycznie golaska,zalozyc jakis oryginalny pakiet aerodynamiczny albo jakis swapik silnika,no i nadwymiarowe kola polaczone z gleba.Ale to oczywiscie rzecz gustu,jeden lubi ogorki a drugi ogrodnika corki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ja osobiscie nie uznaje tego za tuning...Tylko moze drobna poprawka (customize) ,w celu odmlodzenia auta 8) A to jest wiele ladniejsze niz brewki... :twisted: Takie moje skoromne zdanie Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox83 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 MENTOS tylko się was zapytał co musi zrobić żeby pasowało więc czemu nie chcecie mu udzielić pomocy.On nie pytał o wasz gust!!! Bo wiadomo nie każdemu to przypadnie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a nie lepiej sprzedac e36 i kupic e46?????? przeciez nikt przodu za free nie zrobi, zreszta styl lubelski w beemce sie nie sprawdza,kurcze moze jeszcze shazza z glosnika ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi