Shaft Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam ! Chciałbym zapytać was forumowicze czy można zablokować wentylator visco na stałe w mojej pięknej e39 2.0 + LPG, jakiś czas temu wymieniłem na nowiuśkie wiatrak oraz sprzęgiełko dałem chyba 170 zł i powiem szczerze że strasznie jara mnie helikopter pod maską gdy bunia się zagrzeje i tak się zastanawiam czy nie można tego pięknego helikoptera zostawić na stałe nawet na zimnym silniku. Polecacie coś takiego robić czy raczej nie ? dodam tylko że nie chce nic spawać ani wiercić po prosu jak będzie taka możliwość żeby je zablokować to czy to nie wyeksploatuje go szybciej ? I CZY W OGÓLE TAKA OPERACJA JEST MOŻLIWA BEZ ROBIENIA RZEŹBY POZDRAWIAM bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Powiem ci, ze Ja osobiscie nie polecam...mi w mojej e36 ostatnio zblokowalo sie visco i caly uklad chlodzenia mi padl...termostat oraz pompa wody. Takze ja nie sadze by bylo to dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Do tego silnik będzie miał dużo ciężej i osiągi spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Niepolecam bo jak kolega pisze pompa wody pada i świst sztywnego wiatraka to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jak jes zblokujesz to przy 5 ty obr wyleci ci przez zamkniętą maskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Autko będziesz miał niedogrzane cały czas także polecam ale nowe wisco behra i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi