jacob Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 witam po latach dawno mnie tu nie było ale z poprzednimi bimerami nie miałem problemu ale do żeczy bmw e90 318i 2.0 nabyłem nie dawno i teraz podczas jazdy autko jedzie idealnie a gdy stoje np na światłach z 2 minuty i ruszam to zostaje za mną kupa dymu wychodzi na to ze jest błękitny i tak samo na wstecznym jak cofam to przez pierwszy momęt cofania kopcówa wymieniłem oil separator z węzykami ale to nadal nie pomogło kopci dalej teraz pytanie czy to bedą uszczelniacze zaworowe ??? czy może pierścien a może jeszcze cos innego macie jakieś pomysły ??? bo jestem juz umowiony na wymiane uszczelniaczy ale co za tym idze głowica i jej uszczelka tez macie jakies doswiadczenia z czyms takim??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 a ile oleju ubywa? trzeba by obaczyć jak wyglądają świece. na 90 procent to uszczelniacze. Można je wymieniać bez ściągania głowicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 siemka olej zmieniałem wcześniej i po przejechaniu kilka setek km zapaliła sie kontrolka zeby dolać taki trujkącik przy liczniku km wiec dolałem ok litra i pokazało stan oleju ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 przed robotą można by zobaczyć endoskopem silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ahh czasu coraz mniej na wtorek jestem umowiony i pewnie zrobie te uszczelniacze a jak będzie głowica sciagnieta to by było widać czy to nie pierścień czasem jakieś ryski albo coś w komorach od tłokowych chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajjad Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Niestety nie każda aktualizacja wychodzi nam na dobre. Myślę że to raczej by trzeba telefon zmienić na mniej zaawansowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi