Gość Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam 3dni temu miałem małą stłuczkę... zderzak przedni+prowadnica prawa do wymiany.Zderzak zakupiony i prowadnica tez.. zderzak ori używka.Po zamocowaniu nowej prowadnicy i założeniu zderzaka..odstaje widać,że nie zaskoczył w jednym miejscu na prowadnicę.Lecz po zdjęciu zderzaka i próbowaniu mocować pierw od prawej strony wskakuje ładnie,ale jak tylko próbuje lewą zapiąc to odskakuje z prawej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jeśli miałeś stłuczkę z innym autem to pewnie da się to naprawić. Ale jeśli to była jakaś sarna to jest duży problem bo przez nieregularne kształty obiektu auto mogło się nieodwracalnie uszkodzić. Daj jakiś rysunek i zaznacz elementy o które Ci chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ale jeśli to była jakaś sarna to jest duży problem bo przez nieregularne kształty obiektu auto mogło się nieodwracalnie uszkodzić. Ja słyszałem kiedyś, że po zderzeniu z sarną to później pompa wspomagania wyje i nieodwracalnie to się głowa uszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja słyszałem kiedyś, że po zderzeniu z sarną to później pompa wspomagania wyje i nieodwracalnie to się głowa uszkadza No i w sumie to najlepiej Cinquecento kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 prowadnica Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d4416f335d56b.jpg a tutaj jak zderzak odstaje Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 7c9fe1f60a1ca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Bimmer, na tym forum (na innych zresztą też) pobiłeś rekord w ilości otrzymanych BAN'ów. Tak czy inaczej, do następnego BANA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wydaje mi się, że po uderzeniu w tego jelenia zwierz wpadł przez przednią szybę i konając zgwałcił Bimmera. To spowodowało upośledzenie naszego "kolegi" i dlatego nie daje nam spokoju.:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wina leży też w kevlarze, który jest materiałem endonanomolekularnym a to sprawia wiele problemów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wina leży też w kevlarze, który jest materiałem endonanomolekularnym a to sprawia wiele problemów Kondziu, jak zwykle bezbłędna diagnoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi