Stifler Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jest ktos na forum kto potrafi wyciagnac wyjscia rca z oryginalnego radia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja też potrafię , np. Kabel adapter AUX RCA BMW Businnes CD E46 Gdańsk (4582255903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) poprostu chce miec wyjscie na wzmacniacz dlatego potrzebuje wyciagnac wyjscie rca jest ktoś wstanie mi to zrobić ? bo już mnie wkurza to ciągłe wyłączanie sie Edytowane 9 Września 2014 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tą kostke co BASTARS podałeś to do mnie nie pasuje ja mam radio philips kaseciak ze zmieniarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A po co tak robić wyjście na wzmaka, weź sobie sygnał z tylnych głośników na wzmaka, a potem za wzmaka daj z powrotem na głośniki. Ja to mam u siebie podłączone tak http://www.maxbimmer.pl/f35/jak-pociagnac-kable-do-wzmacniacza-w-e36-sedan-p-20312/index2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Odezwij się do Huberta (5oul) i Ci to moment ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jest. Hubert, musisz troszkę nad marketingiem popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ok temat do zamkniecia radio zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Hubert, musisz troszkę nad marketingiem popracować właściwie to ja tylko odpowiedziałem na pytanie kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odkopi? starocia.... Czy kto? montowa? ten kabelek aux u siebie? Kupi?em taki kabelek wraz z emulatorem i ch nie chce dzia?a?... zmieni?em dzi? radio z zkaseciaka na cd i dalej nic... Poratowa?by kto? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi