Paweł 7 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam grzecznie wszystkich:) Mam na imię Paweł i z wielką radością zapisuję się na to forum:) Posiadam stare dobre e38 i jeśli pozwolicie, to przedstawię w odpowiednim wątku kilka informacji o nim i załączę zdjęcia. Mam nadzieję, że znajdę na forum zapaleńców podobnych do mnie i dzięki Waszej pomocy dam radę z różnymi problemami i modyfikacjami tego auta:) Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobnahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witaj :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Cześć cześć, jeśli się nie mylę to chyba się znamy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Siemkabmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam kolejną szczęśliwą siódemeczkę w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Siemaszbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 bmw_2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi