D4NI3L Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Planuje w swoim touringu przyciemnić na czerwono całe lampy folią ;]. Jaką folię do tego polecicie? Linki do allegro można prosić? Nie za ciemna by było widać w dzień kierunkowskazy, że migają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Sprawdz mój temat, na którejś tam stronie jest efekt, folia najzwyklejsza, pierwsza z brzegu z allegro. Od razu do zestawu żarówki LED o kolorze pomarańcz, bo inaczej nie będzie koloru kierunkowskazu, tzn i tak jest bardzo słaby, ale jednak jest ten pomarańcz, do tego kombinacja z wlutowaniem w obwód żarówek zwykłych, bo jak nie wlutujesz, to komp uznaje to za bład. LED ma za mały opór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Trochę się zmartwiłem. Ale na czy na pewno będzie tak źle i nie będzie zauważalny ten kierunkowskaz ? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No na oryginalnej żarówce, to masz czerwień zamiast pomarańczki, więc niebezpiecznie + dowód leci. Na LED jets już tylko niebezpiecznie, bo przebija BARDZO słabo, ale pomarańcz niby jest, więc chyba dowód nie leci. Fajny mod, ale wymaga doprecyzowania. Mi każdy mówi, chłopie, coś masz ze światami, jak będę jechał na przegląd zerwę folię, przejdzie -> nakleję ponownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 To walę folię Kupuje full redy LED tylko pytanie czy to touringa przedlift idzie walnąc poliftowe tylne lampy? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 A czy widziałeś nawet do poliftowego full red w seryjnej sprzedaży? Jak tak to pokaż mi, Ponoć pasują, jedynie czymś tam się wtyczki różnią, trzeba coś przerobić - ale to info z innego forum, nie wiem czy to prawda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A czy widziałeś nawet do poliftowego full red w seryjnej sprzedaży? Jak tak to pokaż mi, Ponoć pasują, jedynie czymś tam się wtyczki różnią, trzeba coś przerobić - ale to info z innego forum, nie wiem czy to prawda. Touring przedlift i polift ma identyczne lampy z tego co mówi moja wiedza :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Touring przedlift i polift ma identyczne lampy z tego co mówi moja wiedza :lol: owszem tylne niczym nie nie różnią tak samo kierunki w błotnikach:dance: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi