koko090681 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 jaki tłumik byście polecili do e39 2.5d szukam dwu rurki wolałbym jakieś sprawdzone ,nie głośnie ładne dobrze by było jakiś link :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A ile chcesz na to położyć kasy? bo można kupić remusa za sporą kasę a można RM za ok 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 no remus to pewnie ze 2 klocka ,tak aż bogaty to nie jestem w tej chwili:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To może weź namiary od Jara na gościa który handluje Magnami za ok 8stówek może ma coś do traktorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No ja za mojego Magnaflow dałem śmieszne 550zł (wszędzie w necie 220E) a jak nie to wal do Leo i z nim gadaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 U Leo zrobisz cały wydech za jakieś 1400 zł, taniej niż w Biedronce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A nie myślałeś żeby zrobili ci tłumik w ECU z fajnymi końcówkami. Ja muszę podjechać i spytać się tłumik do mojego traktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak chodzi o ostatnią puche to polecam MGmotorsport. Zrobią ci co chcesz i kasa może nie jak RS ale i nie jak totalnie markowe Oli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 jakiś konkretny namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Z puchą MG to u Leo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Z puchą MG to u Leo Albo zamówić samemu. Cena puchy wyjdzie taka sama ) Wiem bo środkowy zamawiałem będąc autem na kanale u Leo. A namiary : MGmotorsport - sportowe układy wydechowe i dolotowe Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi