pawel83 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Hej Chciałbym zamontować u siebie w BMW E39 kamerę cofania dedykowaną i teraz moje pytanie brzmi jak podłaczyć to do radia i jakim biegunem do przewodu o nazwie reverse nr 20 na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 ja podłączałem u siebie camerę ale do zwykłego radia i jeśli chodzi o przewód nr 20 to jest uruchamianie sygnału camery jak tego nie podłączysz to będziesz musiał camerę włączać w radiu ręcznie ja u siebie podłączyłem to do świateł wstecznych w lampie i dostaję prąd od żarówki i się uruchamia a nr 21 to podłącz cinch od kamerki to jest obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 wszystko rozumiem tylko podłączyć + od zarówki wstecznego czy - ? Wydaje mi się że + bo masa była by bez sensu ale nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 wszystko rozumiem tylko podłączyć + od żarówki wstecznego czy - ? Wydaje mi się że + bo masa była by bez sensu ale nie jestem pewny ten przewód nr 20 podłącz oczywiście pod + w momencie wrzucenia wstecznego pójdzie napięcie na przewód i sygnał do radia coś na zasadzie jak działa wzmacniacz samochodowy też ma pobudzacz sygnału do radia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 No i wszystko jasne Teraz juz nie będe miał pietra że coś spale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Teraz juz nie będe miał pietra że coś spale najwyżej samochód kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 haha nie lepiej nie , bunia to moje oczko w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi