radzio Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 mam taki dylemat bo chce wymontowac mikser do gazu.moje próby tego powróciły do wczesniejszego stanu,a mianowicie:są jakies 2 weże które ida pod kolektor ssący i one sąpodłaczone 1 do miksera a drugi pod tą elastyczną gume.nie wiem co tam brakuje bo guma ta jest oryginalna ale po zdjeciu miksera to srednica gumy jest troche wieksza.i może tam czegos brakowac?a gdzie te weze mają byc podpiete bo nie wiem juz.pomózcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 jakies foto moze wrzuc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 narazie nie mam czym zrobic,ale jak cos to sie postaram [ Dodano: 10 Luty 07, 18:01 ] a moze ktos ma jakis schemat jak to dokładnie wyglada wszystko przed kolektorem przy przepustnicy az do filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi