HajT Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam! Poszukuję osoby dysponującej pistoletem w celu udostępnienia bądź pomalowania nerek od bmw e46 na czarny połysk. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie potrzebujesz pistoletów. Wystarczy okleić folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie potrzebujesz pistoletów. Wystarczy okleić folią albo markerem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 plastidip się dobrze spisuje i można też tym robić w połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie maluj - zaraz będą odpryski. Oklejenie folią to sprawdzony sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajT Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Właśnie chciałem uniknąć wszelkich sprayów, bo to krótkotrwały efekt. Poprzedni właściciel miał pomalowane pistoletem i trochę przejeździł a ja dopatrzyłem się 1 małego odprysku do chromu. Farba trzyma jakby fabrycznie było pomalowanie i co najlepsze bez zdzierania chromu! Spytacie dlaczego chce malować, skoro było super pomalowane, otóż kupiłem auto z jedną nerką, druga komuś się spodobała i ją wyrwał, a w tej co została połamał zaczepy. Już właśnie czekają oryginalne nereczki przygotowane do malowania i baśka stoi smutna bez grila Folią natomiast mógłbym obkleić tylko ramkę, a żeberka zostałyby matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Bo żeberka w połysku będą wyglądać brzydko niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajT Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Bo żeberka w połysku będą wyglądać brzydko niestety. Właśnie mi się bardzo to podobało wszystko w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Właśnie mi się bardzo to podobało wszystko w połysku. No to lakier w dłoń i jazda bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajT Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No to lakier w dłoń i jazda Ok kupię tylko pędzelek oraz farbki plakatowe i sam to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 moze zedrzyj tez chrom i wtedy maluj. Na bank wytrzyma dluzej niz pomalowane na chrom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Bodajże po zdrapaniu chromidła z ner jest dosyć 'specyficzna' powierzchnia, coś jakby chropowate i dziwnie siada na niej lakier... choć mogę się mylić! Podkreślam. Folia to chyba najczęstszy i najlepszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Z tego co widziałem to tapeciakiem drapali i potem malowali lakier. A folią to najlepiej i zawsze możesz zerwać. Polecam folię 3M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Polecam 3M czarny połysk łatwo się klei i wyglada bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Polecam 3M czarny połysk łatwo się klei i wyglada bardzo ładnie. I ja też polecam bo mam te nerki na samochodzie A Kamcio wie co mówi bo sam kleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 3M di-noc Myslalem, ze u nas w polsce produkuja ta folie, ale oblecialem wszystkie hale na ul. kowalskiej we wro (bo tam pracuje) i niestety maja tylko folie ochronna na ekrany do tel i pianki do szyb samochodowych 3M. Ciekawe czybta folia na tel, mozna okleic lampy przod jako ochrona na kamyczki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Teoretycznie nie można... ale ja tak zrobię. Oczywiście wcześniej zostanie zmierzona ilość światła przed i po naklejeniu poliwęglanu. Oraz kąt padania. Jeśli będzie coś nie tak zdjęcie folii z klosza to 3m27sek z piwem w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 widzialem cos kiedys na youtube jak oklejał koles taka folia bezparwna w celu ochronnym lampy. Moze swieca lampy tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Swiecą tak samo. Mam oklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Swiecą tak samo. Mam oklejone. Rozumiem że to że świecą tak samo w jakiś miarodajny sposób określiłeś a nie metodą "na oko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Tak. Bezbarwna folia, która w 99% przepuszcza światło. Z atestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 hmmm, muszę to zobaczyć na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 zalatwie sobie ja i okleje. Pewnie znajac mnie to cos krzywo nakleje itp ;p O ile sie ta folia nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi