mocwiatru Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Oprócz e38 posiadam jeszcze e66 4,8L v8 z 2008roku. Od początku mam z nią problem z pracą silnika, na zimnym silniku po przejechaniu około 400m silnikiem zaczyna "rzucać" po zgaszeniu i ponownym odpaleniu pracuje już równo przez cały dzień. Świece wymienione, Cewki wymienione, Zawory odmy wymienione. Polecacie jakiegoś speca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jeśli chodzi o tematykę silników to chyba Leo (Adam) we Wrocławiu najlepiej ogarnia temat. Z tego co wiem to każde auto, które do niego zawita, przeżywa u niego drugą młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jeśli chodzi o tematykę silników to chyba Leo (Adam) we Wrocławiu najlepiej ogarnia temat. Z tego co wiem to każde auto, które do niego zawita, przeżywa u niego drugą młodość Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Leo-magik jakich mało. Wal do niego śmiało, na pewno coś poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Zgadzam się z poprzednikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Leo-magik jakich mało Jaka tam magia... Po prostu Adam z zamkniętymi oczami naprawia te silniki dla rozrywki A tak serio, serio. To jedź do Kolegi Leo, nikt inny we wro i okolicach nie zajmie się lepiej Twoją furą. Czasem trzeba poczekać ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ls-auto serwis na Klimasa. Polecam bo tam robie i nie mialem problemow z niczym. Co do Leo nie wypowiem sie bo nie robilem nic u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Oprócz e38 posiadam jeszcze e66 4,8L v8 z 2008roku. Od początku mam z nią problem z pracą silnika, na zimnym silniku po przejechaniu około 400m silnikiem zaczyna "rzucać" po zgaszeniu i ponownym odpaleniu pracuje już równo przez cały dzień. Świece wymienione, Cewki wymienione, Zawory odmy wymienione. Polecacie jakiegoś speca? LS Auto https://www.facebook.com/pages/LS-AUTO-Serwis-Specjalizacja-BMW/378753032202760 ale podjedź do obu i sam wyrób sobie swoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka3004 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mi zawsze pomaga p. Krzysiek 530 942 664 - sam ma BMW. Nie dość, że naprawi, to "przy okazji" podpowie co trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Mi zawsze pomaga p. Krzysiek 530 942 664 - sam ma BMW. Nie dość, że naprawi, to "przy okazji" podpowie co trzeba:) bez urazy ! Auto Pana Krzyśka ? najAuto.pl - BMW 316i - 1998, 108 KM - ogłoszenie motoryzacyjne BMW 316i - 1998, 108 KM, które możesz zobaczyć dzięki największej autogiełdzie w Polsce - portalowi najAuto.pl a z innej beczki to wracając do swoich wypowiedzi kogo polecić... w sensie jakiemu mechanikowi/ magikowi przekazać swoją bunię... 1. Leo 2. LS-Auto 3. Czakss Myjnia: 1. Car Beauty Car spa 2. myjnia na Zwycięskiej 3. Perfect ( coś tam) na ul. Świeradowskiej detaling lakieru/ lakierowanie: 1. P&S Customs na klimasa tunerzy/softy 1. ADT Tuning 2. Ecu Project i to tyle... P.S it's just/only my opinion Edytowane 14 Października 2014 przez mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi