D4NI3L Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 mam pierwszy raz więc tego bez biczów :bag: tryb M/S czym się różni i kiedy je stosować? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ręczna zmiana biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 to ja wiem automatami jeżdżę w uj czasu ale chodzi jaka jest różnica między trybem M a S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Jak przerzucisz na na "S" to możesz, ale nie musisz , zmieniać biegi ręcznie. Jak będziesz jechał tylko w trybie "S" auto będzie później zmieniać biegi tzn. na wyższych obrotach niż normalnie. Taki tryb sport :twisted: Edytowane 2 Września 2014 przez Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Na M zmieniasz biegi manualnie , a n S to tryb automatyczny- zmienia biegi sam tylko przeciąga do wyższych obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi