Sławek87 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Potrzebuję dwie tarcze o wymiarach innych niż fabryczne. Konkretnie muszą być 25mm niższe niż seria. Czy orientujecie się gdzie mogę znaleźć zakład zajmujący się czymś takim? Mikoda z Częstochowy nie podejmie się. Edytowane 2 Września 2014 przez Sławek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 wątpie, żeby Ci się ktoś tego podjął. To nie lepiej kupić od innego auta mniejsze tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zależy do czego szukasz- może coś z katalogu Willwooda ci podejdzie? Szukaj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 co za problem kupić nowe tarcze i stoczyć je 12,5 mm ja tak robilem kilka razy bez żadnych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek87 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Chodzi o mniejszą wysokość tarczy. Nie średnicę, ani nie grubość. Sprawa rozwiązana. Dostałem kontakt do zakładu który dorabia nie typowe tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Napisz jaka masz tarcze i jaką potrzebujesz? chcesz z alu dzwonem czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A to nie lepiej jarzmo zacisku dorobic o odpowiednim odsadzeniu? Ewentualnie jak wyzej pisali, tarcza z innego auta z nawiertem na szpilki. To ma byc jakis BBKit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi