Rasend Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Klubowicze jak proponujecie najlepiej przyciemnic lampy z tyłu?Mam białą e 30 więc chyba fajnie by to wyglądało tylko nie wiem co z nimi zrobic?Macie może jakieś pomysły? [ Dodano: 10 Luty 07, 00:30 ] a tak wogóle to może macie jakieś pomysły na ulepszenie 320i e-30?Chodzi głownie o wygląd>ja mam wersje sedan białą perłe.Przy najbliższej okazji postaram się wrzucic zdjęcia.Mam już sportowy tłumik z dwoma końcówkami no i fele 15' z rantem,a w najbliższym czasie dojdą brewki już są w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Kupic specjalny spray do przyciemniania lamp - czarny i położyć kilka ledwo widocznych warstw, później wszystko pokryć bezbarwnym i wypolerowac jakąś pastą do karoserii. Potrenuj najpierw na jakimś niewielkim kawałku szkła. Lampy mają być tylko lekko zabarwione tak żeby od razu było widać kolor klosza czy kierunkowskazu. Jeżeli zamalujesz lampę "na czarno" to będzie to wyglądało daremnie. Zaraz jak znajde zdjęcia tylnych czarnych świateł do wąskiej lampy to załączę, żebyś wiedział jak to wygląda. Co do brewek to są ogólnie mieszane uczucia. Mnie się nawet podobają... ale to kwestia gustu więc... :mrgreen: To są lampy spotykane czasami w M3, ale nie wiem w jakich modelach można je spotkać napewno. Te mają przyciemniony klosz plastikowy i jest on chyba barwiony podczas produkcji. Ogólnie jeżeli osiągniesz podobny efekt (lub DELIKATNIE ciemniejszy) to będą ładnie wyglądały. Pamiętaj tylko, żeby nie przesadzić bo wtedy będę kiszkowato wyglądały. Miłego przyciemniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dodam iz te lampy sa tylko do waskiej starej E30 ... Co do przerobke nic nie powiem Jedynie M-tech1 lub 2 .... Dokladka IS,jezeli masz szeroka lampe - do tego progi od kombiaka wpasuj orginalne .. Fele , gleba i masz auto jak cudo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ja zrobiłbym ją na oryginalnych częściach za kilka lat to będzie oldtimer przyciema, alu, audio i błyszczący nawoskowany lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja w swojej 520 przyciemnialem tylne, nic trudnego ---tylko nie trzymaj rozpylacza za blisko bo narobisz zaciekow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ja w swojej zrobilem na czerwono tak dokladnie ze jak sprzedawalem je na allegro ludzie dawali 450zl ze to orginalne czerwone hella pozniej jak je dostawali dzwonili i dziekowali za super zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A nie łatwiej i bezpiczniej przycimnić folią,a w razie gdy policja się czepi można ją zdjąć :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A nie łatwiej i bezpiczniej przycimnić folią,a w razie gdy policja się czepi można ją zdjąć :?: :!: a farbe zmyc ... folia dla mnie badziewiem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam! Fakt lampy przyciemnione wyglądają lepiej! Tez mam zamiar tak zrobic tylko nie moge sie za to zabrać! Bo ostatnio mało czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esiue30 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 a jakiego uzyc bezbarwnego jakis uniwersalny taki? ja pomalowałem lekko na czerwono motipem ale mam wrażenie że lampy są coraz jaśniejsze tak jak by się farba zmywała. oczywiście powierzchnie odtłuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 a jakiego uzyc bezbarwnego jakis uniwersalny taki? ja pomalowałem lekko na czerwono motipem ale mam wrażenie że lampy są coraz jaśniejsze tak jak by się farba zmywała. oczywiście powierzchnie odtłuściłem. Ja nie malowalem lekko , tylko na chama konkret czerwono jak w orginale , z tym ze wsteczny raz robilem na czarno raz zostawialem bialy a raz tez go malowalem . niestety nie malowalem bezbarwnym i nie mialem efekty wybklaklego po jakims czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi