KluJestTu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Chciałbym do swojego coupe założyć mosta z częściową szperą 25%? Czy były seryjne takie mosty wypuszczane ? Czy jakieś aftermarketowe trzeba kupować ? Byłbym mega wdzięczny za link WebRep Ogólna ocena reputacji WebRep Ogólna ocena reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Były jako opcja w normalnych e36 oraz seryjnie w m3. Łatwo można kupić i w sensownych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Potwierdzam ,że czasami coupe wychodziły z 25% szperą z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil560 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 tak jak koledzy pisza, 25% nawet taka mam do sprzedania 3,45 na małej glowie z isa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KluJestTu Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 i jak działa taka cześciowa szpera? Wiem jak działa zwykły mechanizm różnicowy i szpera 100% a 25% ? WebRep Ogólna ocena reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Przy pewnym momencie obrotowym koła, mechanizm się blokuje i kręcą się oba naraz. Ja mam taką zamontowaną. Edytowane 2 Września 2014 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KluJestTu Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 I faktycznie lepiej się świruje bokime z taka szperą ? WebRep Ogólna ocena reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Pewnie. Masz większą kontrolę nad autem i łatwiej się jeździ po śniegu czy lodzie. P.S. Najlepiej to się swiruje ze szpera 100% Edytowane 3 Września 2014 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi