kamilek318i Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam, Mam Duży problem . Przy predkosci ok 100 gdy chce lekko skrecic kierownice w prawo to strasznie mi ja talepie ale tylko w prawo w lewo nie. przy wiekszej predkosci jest tak samo.bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) sprawdź sworznie wahacza i drążki wraz z końcówkami ... Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 sprawdź długi sworzeń w lewym wahaczu - miałem podobną sytuację tylko przy skręcaniu w lewo i okazało się że to właśnie długi sworzeń w prawym wahaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja proponuje pojechać do majstrów z stacji kontroli pojazdów na trzepaki szarpaki i za 20-30 zł będziesz wiedział co jest do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek318i Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi