ponury Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przed zmianą wnętrza mojego strupa proszę o odpowiedz czy tylną kanapa z kombi będzie pasowała do sedana. Wiem że najłatwiej kupic z sedana ale nie zawsze się trafi coś fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 nie sedan a touring jest inna a co masz ciekawego do touringa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przeglądam namiętnie allegro i widzę że dużo fajnych klamotów to turasów się pojawia, do qupe też sporo siedzeń, a do sedana straszna nędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 kiedyś do swojej byłej e36 szukałem i tak samo było, do kombi i qupe od groma i za grosze a do sedana mało a jak już było coś ciekawego to drożyzna... masz z tyłu rozkładaną kanapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kanapa w całości, szukam cos z podlokietnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Kurde nie wiedziałem że tego tak mało - miałem całe wnętrze w jasnym szarym welurze z tyłu był podłokietnik i worek na narty a oddałem to koledze za free lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Kurde nie wiedziałem że tego tak mało - miałem całe wnętrze w jasnym szarym welurze z tyłu był podłokietnik i worek na narty a oddałem to koledze za free :2bacik: Chłostać!!! Dzwoń do kolegi niech oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi