Szpadyzor71 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Z racji tego, że tematu nie mogłem za bardzo znaleźć ani działu do polecenia miejsca, a parę osób pytało to robię to tutaj. Dzisiaj byłem w Car Beauty Car Spa, mieści się przy ulicy Wagonowej 34. Tutaj oficjalny facebook miejscówki: https://www.facebook.com/carbeautycarspa?fref=ts Ze swojej strony mogę z czystym sumieniem polecić myjkę. Chłopak dopiero rozkręca interes, ale widać, że zna się na rzeczy i delikatnie mówiąc jest mocno zboczony na tym punkcie . Zero środków marketowych, same wyszukane produkty typu Meguiars, Chemical Guys, Poor Boys czy Zymoll. Po zjechaniu klocków i tarczy do poziomu minus milion został mi ogrom wżerów w tylnej feldze. Po przejechaniu kilku myjek usłyszałem "Paniee, to się nie da, tylko lakierowanie, podam panu namiary....", natomiast tutaj jedyne co usłyszałem to "wszystko się da" no i się dało. Chłopaki (ma uczniów pojętnych ) za przeproszeniem "spuszczają się" nad autem jak nigdzie. Cena 35 pln - mycie standardowe, 55 - mycie plus, reszta to kwestia indywidualna. Ja osobiście jestem zadowolony w 100%. Oby taki zapał i dbałość o detale weszło w nawyk, co by jakość a nie ilość pozostała. Fotki porobię jutro w dzień żeby jakoś wyglądały i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Takze mega polecam !! powinniscie umowic sie na klubowe czyszczenie przed najtem pewnie mozna wynegocjowac maly rabacik przy kilku autach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To nie jest takie głupie, tylko ja będę dopiero w niedzielę, a chyba do soboty tylko pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 W niedziele z tego co wiem to tez...nawet mozna sie z wlascicielem umowic telefonicznie kiedy komu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A ja się umówiłem na jutro rano no chyba że znajdzie się kilka osób na niedziele i wtedy, żeby to przełożyć i pojechać razem przed najtem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja raczej przyjadę prosto na najta więc muszę odpuścić, kupię dzisiaj wosk i chyba sam wypucuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Po przeczytaniu pozytywnych komentarzy na temat Car Beauty Car Spa postanowiłem to sprawdzić i odwiedziłem ich dzisiaj, żeby przygotować auto na wyjazd do Torunia. Jestem bardzo zadowolony z efektu i pozytywnie zaskoczony. Z dogadaniem się co do terminu nie było żadnego problemu. Chłopaki mają bardzo profesjonalne podejście do tematu, wszystko robią bardzo dokładnie, widać, że się starają i robią to z pasją, a nie żeby było. Pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak dokładnie mył auto. Tomek ma naprawdę dużą wiedzę na temat kosmetyków samochodowych i ich stosowania – każdemu doradzi optymalne dla niego rozwiązanie. Dodatkiem do profesjonalnego umycia auta jest świetna atmosfera. Z czystym sumieniem polecam, ja na pewno tam wrócę Jakby ktoś chciał uzupełnić swój zestaw do mycia auta to w najbliższym czasie otwierają sklep z kosmetykami samochodowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja również polecam car beauty car spa, mega profesjonalnie i bardzo dokladnie myja auta. W niektórych momentach sam nie wiedzialem czy to jeszcze mycienauta czy juz "magaia" Oprócz tego że auto po wizycie u nich wygląd świetnie to wyjeżdżam stamtąd mądrzejszy o wiedzę co do pielęgnację auta, kosmetyki itp. Atmosfer tez super, byłem tam pierwszy raz a czułem sie jak bym przyjechał do kolegi A co do sprzedaży kosmetyków to od dzisiaj można juz je u nich nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Robią super robotę w tej myjni.Bo u mnie widziałem reklamę np."suche mycie auta" to nie przemawia do mnie wcale.Koleś psika płynem z rozpylacza,wyciera i jest fajnie.Tylko na nowym aucie-nowym lakierze fajnie,bo przy dłuższym stosowaniu gwarancja rys jak po myjce szczotkami... Brud trzeba jednak spłukać,ruszyć szmatą czy gąbką i widać efekty do tego mają bardzo dobre środki.Lakier jest zabezpieczony i świeci się jak nowy.Szacun za profesjonalizm oby tak zawsze nie tylko na początek jako rozkręcenie biznesu. Oczywiście każdy lubi to co lubi.Wiele z tu zgromadzonych powie też wolę wypucować własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Byłem dzisiaj i jestem mega zadowolony z usług. Obsługa za***iście miła i sympatyczna. Robota wykonana super, efekt również jest super. Nie raz tam jeszcze zajadę Edytowane 14 Października 2014 przez hancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyprios Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Potwierdzam mojego przedmówce. Chłopaki naprawdę starają się aby klient był zadowolony w 100 %. Niestety miałem tylko tel przy sobie i tylko jedno zdjęcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Chłopaki wiedzą i znają się na robocie Sam już parę razy u nich zawitałem i za każdym razem zadowolony wracałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi