Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Car Beauty Car Spa

Szpadyzor71

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego, że tematu nie mogłem za bardzo znaleźć ani działu do polecenia miejsca, a parę osób pytało to robię to tutaj.

Dzisiaj byłem w Car Beauty Car Spa, mieści się przy ulicy Wagonowej 34.

Tutaj oficjalny facebook miejscówki:

https://www.facebook.com/carbeautycarspa?fref=ts

Ze swojej strony mogę z czystym sumieniem polecić myjkę. Chłopak dopiero rozkręca interes, ale widać, że zna się na rzeczy i delikatnie mówiąc jest mocno zboczony na tym punkcie :). Zero środków marketowych, same wyszukane produkty typu Meguiars, Chemical Guys, Poor Boys czy Zymoll. Po zjechaniu klocków i tarczy do poziomu minus milion został mi ogrom wżerów w tylnej feldze. Po przejechaniu kilku myjek usłyszałem "Paniee, to się nie da, tylko lakierowanie, podam panu namiary....", natomiast tutaj jedyne co usłyszałem to "wszystko się da" no i się dało. Chłopaki (ma uczniów pojętnych :) ) za przeproszeniem "spuszczają się" nad autem jak nigdzie.

Cena 35 pln - mycie standardowe, 55 - mycie plus, reszta to kwestia indywidualna. Ja osobiście jestem zadowolony w 100%. Oby taki zapał i dbałość o detale weszło w nawyk, co by jakość a nie ilość pozostała.

Fotki porobię jutro w dzień żeby jakoś wyglądały i wrzucę.

Po przeczytaniu pozytywnych komentarzy na temat Car Beauty Car Spa postanowiłem to sprawdzić i odwiedziłem ich dzisiaj, żeby przygotować auto na wyjazd do Torunia.

Jestem bardzo zadowolony z efektu i pozytywnie zaskoczony. Z dogadaniem się co do terminu nie było żadnego problemu. Chłopaki mają bardzo profesjonalne podejście do tematu, wszystko robią bardzo dokładnie, widać, że się starają i robią to z pasją, a nie żeby było. Pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak dokładnie mył auto. Tomek ma naprawdę dużą wiedzę na temat kosmetyków samochodowych i ich stosowania – każdemu doradzi optymalne dla niego rozwiązanie. Dodatkiem do profesjonalnego umycia auta jest świetna atmosfera. Z czystym sumieniem polecam, ja na pewno tam wrócę :)

Jakby ktoś chciał uzupełnić swój zestaw do mycia auta to w najbliższym czasie otwierają sklep z kosmetykami samochodowymi.

• 1 miesiąc temu...

Ja również polecam car beauty car spa, mega profesjonalnie i bardzo dokladnie myja auta. W niektórych momentach sam nie wiedzialem czy to jeszcze mycienauta czy juz "magaia" :D Oprócz tego że auto po wizycie u nich wygląd świetnie to wyjeżdżam stamtąd mądrzejszy o wiedzę co do pielęgnację auta, kosmetyki itp. Atmosfer tez super, byłem tam pierwszy raz a czułem sie jak bym przyjechał do kolegi :D A co do sprzedaży kosmetyków to od dzisiaj można juz je u nich nabyć :)

Robią super robotę w tej myjni.Bo u mnie widziałem reklamę np."suche mycie auta" to nie przemawia do mnie wcale.Koleś psika płynem z rozpylacza,wyciera i jest fajnie.Tylko na nowym aucie-nowym lakierze fajnie,bo przy dłuższym stosowaniu gwarancja rys jak po myjce szczotkami...

Brud trzeba jednak spłukać,ruszyć szmatą czy gąbką i widać efekty do tego mają bardzo dobre środki.Lakier jest zabezpieczony i świeci się jak nowy.Szacun za profesjonalizm oby tak zawsze nie tylko na początek jako rozkręcenie biznesu.

Oczywiście każdy lubi to co lubi.Wiele z tu zgromadzonych powie też wolę wypucować własnoręcznie :)

• 2 miesiące temu...