Piotrek20Tg Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam mam pytanie kupiłem wahacze lemfordera i mam pytanie fabryczny wahacz BMW ma na sobie siedem otworów a lemfordera pięć czy to ma jakieś znaczenie czy to są otwory do wyrównania wagi czy też wyważenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Najwyżej sobie dowierć po 2 otwory :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Może lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Raczej bez znaczenia, ważne aby miał ten sam kształt, do e36 wahacze są stalowe do e46 aluminiowe i chyba mają mniej otworów, nie pomyliłeś jednych z drugimi? W ogóle chodzi o wahacze przednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 panowie, przecież czymś zamiennik musi się różnić od oryginału. Moim zdaniem nie ma to znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi