Forest Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Co dla Was planujemy? - 1/4 mili z profesjonalnym pomiarem czasu, po raz pierwszy będą duże tablice z wynikami! - Sprawnościówka - Stoiska wystawców z branży motoryzacyjnej - Konkursy dla publiczności - Atrakcje dla najmłodszych - Gastronomia - Diagnostyka - Wybór najładniejszego auta zlotu - I pewnie jeszcze wiele innych Krótki i zwięzły regulamin Zakończenia sezonu: 1 - Nie palimy gumy. 2 - Nie kręcimy bączków. 3 - Nie piszczymy kołami. 4 - Zachowujemy się jak przystało na pasjonatów, kolekcjonerów BMW. 5 - Jeżeli bierzesz znajomych, poinformuj ich o powyższych zasadach. Chcesz się sprawdzić? To spróbuj w wyścigach na 1/4 mili lub podczas sprawnościówki a nie paląc gumę na trawie albo między innymi uczestnikami zlotu narażając ich na straty zdrowia lub mienia. Koszt wjazdu autem BMW na zlot to 40 pln, motocykl BMW 20 pln, auta zabytkowe na żółtych tablicach wjazd za darmo, piesi jak zwykle wchodzą gratis. Wjazd autem innym niż BMW niestety za żadne skarby jest niedozwolony! Jeżeli powyższe zasady Ci nie odpowiadają, prosimy nie przyjeżdżaj. Planuje ktoś pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No nie wiem....jak zalatwie jakies kola 17' to moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 1.lukasbmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 1. lukasbmw 2. Forest P.S. Łukasz trzeba by się ustawić z Leo bo też jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Konik tez mysli czy nie jechac. A ze chyba zmienie samochod to za Leo nie dam rady nadążyć :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To torunia? Tico byś nadazyl chyba że drogi poprawili?? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ta zwłaszcza pierwsze parę kilometrów na autostradzie bym na dążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 jechać razem = jechać w grupie = czekać na wolniejszego = jechać zgodnie z przepisami ( lub prawie zgodnie z nimi ) ja niestety nie dam rady pojechać z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 1. lukasbmw 2. Forest 3. konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc_bartek Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 1. lukasbmw 2. Forest 3. konik 4. mc_bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajT Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja chętnie bym się wybrał, tylko nie wiem czy ogarnę swoją do wyjazdu. Najwyżej byście mnie doholowali do Torunia ;d Ew. bym się mógł z kimś zabrać jakby były wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 1. lukasbmw 2. Forest 3. konik 4. mc_bartek 5.Danio mam jedno miejsce wyruszam z Polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 1. lukasbmw 2. Forest 3. konik 4. mc_bartek 5.Danio 6. Kamil_89 Jakby ktoś chciał to będę miał wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 7 Września 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dziękuję ekipie która była za wzorowy przejazd, godne prezentowanie Maxbimmera i wspólnie spędzony czas. 4 auta które wyjechały z Wrocławia i 1 z Polkowic to już banda :lol: Myślę, że warto było jechać, dobra impreza, auta dość grube, nie mieli się tam czego wstydzić Kilka zdjęć ode mnie, później wrzucę jeszcze od Dania gdy mi wyśle. [Toruń] Zakończenie sezonu z BMW Klub Toruń i BMW-Sport - Imgur 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dobre fotki :lol: Dzięki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja również dziękuje za miło spędzony czas bmw_2 fotki wstawi młody niebawem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dzieki panowie za fajny wyjazd. Było wesoło. Forest fajne foty wyszły. Ja planuje też jechać na rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc_bartek Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Fajnie było. Miły było poznać Forest. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomasz325 Opublikowano 8 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dzięki za wyjazd. Fotki ode mnie, okładka najelepsza :roll: https://plus.google.com/photos/118310834823124408782/albums 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dobre fotki :lol: Kiedy ustrzeliłeś mi fotkę w locie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 imgur: the simple image sharer nie wiem czy link działa pierwszy raz wrzucam tam fotki jak coś piszcie to poprawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ale tak sobie patrzę na te foty i widzę, że inne kluby miały flagi na autach a czemu nie pozakładaliście Naszych lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 aaa ja miałem jako jedyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi