ponury Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Cieknie mi olej z pod dekielka który mocują te 4 śruby (ten z napisem BMW) czy ktoś może mi powiedzieć co tam się znajduje, ewentualnie jak to doszczelnić, czy jakaś uszczelka tam idzie? Prośba o info czy można to odkręcić i nic się nie wysypie ze skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 tam jest łożysko chyba wałka ale ono chodzi w bieżni i to zaślepka do niego właśnie chyba jest.... raczej nic się nie wysypie po odkręceniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jakiś schemat lub fachowa nazwa tego miejsca? na Realoem nic niema o tym wichajstrze. Najbardziej mnie interesuje jak to uszczelnić? Jakaś uszczelka jest dostępna? Czy sylikon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil560 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 daj sylikon ale nie ten czerwony czy czarny tylko reinza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 zrób zdjęcia jak odkręcisz dekielek happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi