Kosa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Siema mam taki problem.. Robilem porzadki w bezpiecznikach, po wyjeciu jednego (43,44 lub 45) uslyszalem dziwne sygnal z za zegarow jakies przerywane buczenie. Wsadzilem bezpiecznik spowrotem i chcialem odpalic. Kontrolki sie zapalaja ale po probie odpale nawet nie slychac rozrusznika nie kreci...zastanawiam sie czy fabryczny alarm (bo chyba taki mam wg vinu) odcial min zaplon jak wyjalem bezpiecznik.... Jak to sprawdzic i jak sie pozbyc tego problemu Dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kiedyś odpiąłem klemę w aucie które posiadało alarm ale nie posiadało już pilota. Jak podpinałem klemę alarm się uzbrajał i nic się nie dało zrobić. Wtedy wpadłem na pomysł by podłączyć klemę na włączonym zapłonie i pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) nie wiem czy to fabryczny alarm bo fabryczny powinien mieć centralkę za schowkiem i tam swój bezpiecznik ale zajrzałbym za zegary skoro tam coś słyszałeś roboty nie dużo a dowiesz się co tam siedzi i może da się to wzbudzić lub pominąć Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Miałem tak kiedyś w w124, tyle że u mnie nastąpił zbieg okoliczności i uszkodziła się stacyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 dzisiaj sprawdze czy mam napiecie na pompe i a rozrusznik, dziwi mnie tylko ze po wypieciu bezpiecznika odezwal sie jagby gong w desce tylko bardzej buczacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 doszukujemy się... A może rozrusznik się zawiesił? Przekręć na rozruch, i niech ktoś popuka w rozrusznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kosa, sprawdź masę na silniku tą przykręcaną do nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wszystko dzisiaj posprawdzam nawet disa podlacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 masz zajęcie na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi