Ziela Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 No wiec ostatnio sobie jadac musialem z niskich obrotow troche wdepnac zeby przeskoczyc przed innym kolesiem i zaczelo sie. Tak wiec cos stuka w tylnym lewym kole ?! Charakterystyka stuku: Czestotliwosc wzrasta razem z predkoscia/obrotami kola Stuka gdy naped jest obciazony czy to przyspieszaniem czy hamowaniem silnikiem Nie stuka jak sie leci na luzie. Wyraznie od strony kola nie od strony dyferencjalu. Jestem swiezy w BMW wiec nie wiem jak dokladnie jest zbudowany uklad jezdny, Co to moze byc ? Jakie koszta? Z gory dzieki za wszelkie spostrzezenia/uwagi/pomysly Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ja miałem podobne objawy,tez szukałem a moze to podpora albo łożysko albo krzyżaki no i niestety most mi sie całkiem skończył.po niedługim czasie.najlepiej to na podnosnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Może być że półośka stuka pod obciazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Napewno nie jest to ani wal ani podpora czy krzyzaki na wale. Jezeli poloska to ktore elementy, jak to jest w bumie z przegubami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemass Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 łożysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi